2018.
10.20.
Az egyik legjobb Value Pack

Téma: Castle, Town, Pirates, Space
Altéma, korszak: Blacktron II, Black Knights, Pirates, Race
Kiadás éve:
1992
Név: Bonus Value Pack

A kilencvenes evekben elég sok Value Pack-et adott ki a LEGO Csoport. Ezek a készletek általában 3-4 vagy esetleg 5 kisebb szettből állnak, és a dobozok és a hírdetések szerint az egyik szett bónuszként szerepelt a dobozban, tehát a készlet árához képest ingyen. A dobozokban szereplő szettek általában nem jelentek meg külön készletekként. Ebben a pakkban a 1887-es Blacktron II-es kis űrhajó volt a ráadás.

1890 - Octan Racer

A legelső készlet ami a összeszerelési útmutatóban szerepel (nincs külön útmutató, mindegyik szett egy füzetben van), a Town témakör Race altémájába tartozik. Ez nekem mindig furcsa volt, hogy az Octan fiktív benzinkút logói szerepelnek az egyes versenyautókon, miért nem volt külön soha fiktív verseny cég is? Tehát az Octan szélterelős versenyautó nagyon jól sikerült, jobban kidolgozott mint egyes önállóan megjelent járgány. A kis autó az Octan színeiben pompázik, versenyzőnk azonban nem kapott márkajelzést, egy szimpla piros ruhát visel csak.

1887 - Rocket Detector

A második készletünk a Blacktron II témakörbe tartozó felderítő űrrepülő. Kis űrhajónknak mozgatható a szárnya, és mivel Rocket Detector a készlet neve, ezért valószínűleg a gép orrán lévő tányér egy lézer vagy radar lehet.

1888 - Black Knight's Guardshack

Harmadik készletünk a kastély témába tartozik, egy őrtorony. A kis őrtoronyban egy szellem van bezárva, tehát nem tudom, hogy őt őrzi a torony, vagy szellemünk a katonát segíti az ellenség elriasztásában. A szellemet két kard zárja el a külvilágtól, valószínüleg valamilyen varázskardok lehetnek amiért nem tud átmenni rajta. Az alabárdos katonánk, a torony hátulján egy létrán juthat fel a toronyba. A torony elég jól be van védve fegyverekkel.

1889 - Pirates Treasure Hold

Az utolsó és egyben a legjobb szett az összes közül a kalóz témába tartozó kincsesláda rejtekhely. A készlet végtelenül egyszerű, a kalóz figuránk a sziklafalba elrejtett kincset védi. Az egyszerűségéhez képest, nagyon sok mindent kapunk, kalózfigurát, pálmafát, ládát, pénzeket, majmot, zászlót. Méretéhez képest az egyik legjobban felszerelt készlet.

img_0755.jpg

Az egyik legjobb Bonus Pack, remek szettekkel, amelyek a méretükhöz képest nagyon sok jó elemet tartalmaznak. Ne higgyünk annak, hogy ez a szett nagyon ritka, viszont csak Észak Amrikában adták. Sok helyen aránytalanul drágán árulják, maximum 30000HUF a mostani árfolyama.

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: pirates castle race town black knights 1890 octan 1887 1889 1888 1891 value pack blacktron II

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr1314208523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hardcore Build 2018.10.20. 16:02:27

nem gyujtok bontatlan szetteket, csak tenyleg vegso esetben

crusaderman 2018.10.20. 17:48:15

Azért kérdezem ,mert nagyon újszerű állapotúnak néznek ki :)

Hardcore Build 2018.10.20. 19:11:27

igen, azert megprobalom a leheto legjobb minosegben beszerezni, lesz meg sok bemutato, csipazom a bonus pakkokat
süti beállítások módosítása