2018.
11.11.

A parkodba, strandra, városod főterére egyaránt illik egy kis mozgó büfé! Ezt már nem lesz olyan könnyű összerakni, mint amiket korábban mutattam, de azért nem kell kétségbe esni. Lássuk, mi kel hozzá: 

hotdog_6.jpg

Zárójelben ismét megjegyezném, hogy a saját "alkatrész-szótáramat" használom, remélem érthető lesz, mire gondolok. A ládával, kezdd, mely köré felépítjük a kocsit. A fehér "oldalt-pöttyöst" az aljára rakd, hogy eltakarja a láda hátoldalán lévő lyukat. Máskülönben a virslik kiesnének

hotdog_5.jpg

Következő lépésnek rakd össze a kerekeket. A két 1x2-es íves elemet rakd a rács utáni két pöttyre, majd az egészet helyezd az "oldalt-pöttyösre"! A kör alakú laposra helyezz két "kapcsos-elemet", majd rakd a láda aljára!

hotdog_4.jpg

Ez után rakd össze az alábbiakat: támasztókerék, kapaszkodó és a napernyő- illetve csipesztartó.

hotdog_3.jpg

Jöhet a napernyő és a mustáros-ketchupos üvegek.

hotdog_2.jpg

Készen is van a hot dog-os kocsi. Ebből kiindulva építhetsz fagylaltos kocsit, vattacukros kocsit, amit szeretnél. Jó építést! Nemsokára újra jelentkezek és megmutatom, hogy építs menő sci-fi cuccokat!

hotdog_1.jpg

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: kocsi város lego hotdog büfé MOC kreatív kedd kreativkedd

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr6614287037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása