2019.
05.23.

Azok a LEGO rajongók, akik szerettek volna aktívabban részt venni a KOCKAFESZT Klub (korábban a KLIKK) életében, eddig több felületen és gyakran változó módon léphettek velünk és a többi klubtaggal interakcióba. Az utóbbi nyolc évünkben két fórumunk és összesen öt különböző olyan online felületünk volt, amin regisztrálni lehetett - a blogról és a közösségi oldalakról már nem is beszélve.

cki_0135_masolata_2.JPG

Az elmúlt egy évben azon fáradoztunk, hogy végre legyen egy olyan felületünk, ami független a közösségi oldalak mindegyikétől, ugyanakkor áttekinthető formában teret ad a rajongóknak a társalgásra. Már elérhető új fórumunk, a KOCKAFESZT Fórum! Szeretettel látunk rajta Téged is. Miért éri meg regisztrálni?

gyereknap_masolata_masolata.png

A beszélgetések mellett itt is megjelennek majd készlet ajánlóink, hírek a LEGO világából. Mindannyian bemutathatjuk saját építményeinket és az építési folyamatot is. Hamarosan indulnak a tematikus kis klubok is (például Star Wars, vonat rajongóknak). Havonta indítunk majd építési feladványokat, nyereményjátékokat, versenyeket, amiken ha építményeddel indulsz, akár értékes nyereményeket is bezsebelhetsz.

20181214_220758_masolata.jpg

Az első ilyen verseny hamarosan indul, a fődíj pedig egy 4000026 A kreativitás fája LEGO készlet. Ezt a szettet kizárólag a LEGO központjának városában, a dániai Billundban álló LEGO House üzletében lehet kapni. Az első helyezettnek adott készletet a tervezője, Steen Sig Andersen is dedikálta.

Ha szeretnél többet megtudni a fórumról és a versenyről, kattints IDE.

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: fórum klub forum építőverseny kockafeszt kockafeszt klub

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr1914835468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása