2019.
08.18.

4500 darab LEGO alkatrészből építette meg a Szent Koronát, a jogart és az országalmát a KOCKAFESZT LEGO rajongói klub tagja, Szőke Ferenc.

20190817_195719.jpg

Feri a szinte pontosan méretarányos modelleket egy LEGO kockákból épült párnán fogja kiállítani. E párnához a kockák jelentős részét a KOCKAFESZT rendezvényeken használt játszóházas kockacsomagból szedtük ki.

20190817_190149_masolata.jpg| Nagymaroson, ahol szeptemberben kiállításunk is lesz! |

Az ékszerek mindegyike számos különleges építési technikát vonultat fel, kezdve a SNOT (a kockák nem felfelé állnak) módszerektől az érdekes rögzítésekig. A tárgyak sárgák, mivel aranyszínű építőelemből nem áll rendelkezésre olyan széles választék, hogy a modell ebben a formájában összerakható legyen.

Az építményről további érdekességeket tudhatsz meg videónkból, Feritől. A magyar koronázási ékszerek LEGO mását a KOCKAFESZT LEGO rajongói hétvégéken fogjuk bemutatni.

Ha szeretnél további videókat nézni a LEGO világából, kövess minket YouTube-on!

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: hírek augusztus 20 lego szent istván országalma jogar lego ékszer legorevival szőke ferenc hír hétfő lego korona lego augusztus 20 lego szent korona lego jogar lego országalma lego koronázási ékszer koronázási ékszer

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr1715014380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása