2020.
01.08.

Az utóbbi évek egyik legérdekesebb LEGO terméke volt a LEGO Forma termékcsalád tagjaként megjelent 81000 Koi készlet. Maga a téma és a termék is egy Indiegogo kampány eredményeként jelentek meg és teljesen új játékélményt ígért. A limitált példányszámban készülő modellt végül egy éve küldték ki a megrendelőknek, kizárólag az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

forma_1.jpg

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: lego bemutató ponty hal review kedvcsináló 81000 indiegogo szettszerda szett szerda lego 81000 lego forma lego koi 81000 koi 81000 review
2019.
08.18.

4500 darab LEGO alkatrészből építette meg a Szent Koronát, a jogart és az országalmát a KOCKAFESZT LEGO rajongói klub tagja, Szőke Ferenc.

20190817_195719.jpg

Feri a szinte pontosan méretarányos modelleket egy LEGO kockákból épült párnán fogja kiállítani. E párnához a kockák jelentős részét a KOCKAFESZT rendezvényeken használt játszóházas kockacsomagból szedtük ki.

20190817_190149_masolata.jpg| Nagymaroson, ahol szeptemberben kiállításunk is lesz! |

Az ékszerek mindegyike számos különleges építési technikát vonultat fel, kezdve a SNOT (a kockák nem felfelé állnak) módszerektől az érdekes rögzítésekig. A tárgyak sárgák, mivel aranyszínű építőelemből nem áll rendelkezésre olyan széles választék, hogy a modell ebben a formájában összerakható legyen.

Az építményről további érdekességeket tudhatsz meg videónkból, Feritől. A magyar koronázási ékszerek LEGO mását a KOCKAFESZT LEGO rajongói hétvégéken fogjuk bemutatni.

Ha szeretnél további videókat nézni a LEGO világából, kövess minket YouTube-on!

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: hírek augusztus 20 lego szent istván országalma jogar lego ékszer legorevival szőke ferenc hír hétfő lego korona lego augusztus 20 lego szent korona lego jogar lego országalma lego koronázási ékszer koronázási ékszer
2019.
08.12.

A városszépítő, színesítő akcióiról híres Magyar Kétfarkú Kutya Párt tavaly egy LEGO minifigura fejekből álló totemet készített egy budai kigőzölgőt átfestve - erről mi is írtunk.

totem_1.jpg

Bár akkor attól tartottam, valaki szemét annyira szúrja majd az alkotás, hogy visszaállítják egyszínűre a csövet, nagy örömömre ez nem így történt, nagy sikere volt a street artnak.

Remélem, hogy hasonló, ha nem jobb fogadtatása lesz az új LEGO totemnek, ami ezúttal a pesti oldalon, a város egy központibb részén, az Üllői út és a Szentkirályi utca sarkán termett.

totem_4.jpg

Ennél a totemnél megfigyelhető a klasszikus kalózos téma, amiért külön jár a pacsi a lelkes passzivistáknak. Bár, a csontváz és a félszemű fejecske a SOTE szemklinika szomszédságában a gyermekkornak szentelt nosztalgikus emlékműn túl a sötét humor új szintje is egyben.

5003082_main.jpg

A vidám alkotás apropóján nyereményjátékot hirdetünk. Készíts a helyszínen egy szelfit augusztus 20-ig és töltsd fel facebook posztunk alá, hozzászólásban. A szelfizők között egy exkluzív, boltban nem kapható, 2015-ös LEGO kalóz készletet sorsolunk ki! Sok sikert!

�‍☠️ Ahoy! Elkészült Budapest második LEGO toteme, ezúttal retro kalózos témában! �� Készíts egy szelfit a totemmel és...

Közzétette: KockaFeszt – 2019. augusztus 12., hétfő
Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: street art kétfarkú mkkp üllői út totem magyar kétfarkú kutya párt kutyapárt lego street art kétfarkú lego lego totem mkkp lego lego budapest lego üllői út
2019.
06.10.

Az 1960-as évektől emberek milliói lelték örömüket a két kőkorszaki szaki, Frédi és Béni kalandjaiban. A kilencvenes években engem is mindig a téve elé szegezett a mókás, versbe szedett történet, a bájos szereplők, a modern vívmányok kőkori reprodukciója.

flintstones_1.jpg

Nem csoda hát, hogy amikor Andrew Clark feltöltötte a rajzfilmsorozatról szóló ötletét a LEGO Ideas weboldalára, megszerezte a 10000 támogató szavazatot, a LEGO pedig - némi átalakítással - gyártásba vitte a tervet. Ez a 21316 Frédi és Béni.

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: lego bemutató frédi és béni review kedvcsináló ideas flintstones lego ideas szettszerda szett szerda 21316 lego 21316 ideas 21316 bemutató 21316 review 21316 lego frédi és béni lego flintstones
2019.
05.23.

Azok a LEGO rajongók, akik szerettek volna aktívabban részt venni a KOCKAFESZT Klub (korábban a KLIKK) életében, eddig több felületen és gyakran változó módon léphettek velünk és a többi klubtaggal interakcióba. Az utóbbi nyolc évünkben két fórumunk és összesen öt különböző olyan online felületünk volt, amin regisztrálni lehetett - a blogról és a közösségi oldalakról már nem is beszélve.

cki_0135_masolata_2.JPG

Az elmúlt egy évben azon fáradoztunk, hogy végre legyen egy olyan felületünk, ami független a közösségi oldalak mindegyikétől, ugyanakkor áttekinthető formában teret ad a rajongóknak a társalgásra. Már elérhető új fórumunk, a KOCKAFESZT Fórum! Szeretettel látunk rajta Téged is. Miért éri meg regisztrálni?

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: fórum klub forum építőverseny kockafeszt kockafeszt klub
2019.
05.22.

A Bosszúállók - Végtelen háborúban Thor a Galaxis őrzőihez csatlakozik, és közülük Mordállyal és Groottal elindul egy szunnyadó csillag felé, hogy új fegyvert szerezzen.

groot_1.jpg

groot_2.jpg

Ez a csipet-csapat és a Vihartörő megszerzése az, amit a 76102 Thor fegyvert keres LEGO készlet megelevenít - sajnos, kevés leleményességgel.

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: lego bemutató marvel szuperhős thor review kedvcsináló superheroes mordály super heroes groot infinity war végtelen háború szettszerda szett szerda lego bemutató tini groot lego groot lego thor 76102
süti beállítások módosítása