Állandó oldalak

ÜDV KÖZTÜNK!
Ne csak a rendezvényeken találkozzunk! A KOCKAFESZT LEGO rajongói blogja.
KERESÉS
ARHÍVUM
BLOGAJÁNLÓ
2019.
06.10.

Az 1960-as évektől emberek milliói lelték örömüket a két kőkorszaki szaki, Frédi és Béni kalandjaiban. A kilencvenes években engem is mindig a téve elé szegezett a mókás, versbe szedett történet, a bájos szereplők, a modern vívmányok kőkori reprodukciója.

flintstones_1.jpg

Nem csoda hát, hogy amikor Andrew Clark feltöltötte a rajzfilmsorozatról szóló ötletét a LEGO Ideas weboldalára, megszerezte a 10000 támogató szavazatot, a LEGO pedig - némi átalakítással - gyártásba vitte a tervet. Ez a 21316 Frédi és Béni.

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: lego bemutató frédi és béni review kedvcsináló ideas flintstones lego ideas szettszerda szett szerda 21316 lego 21316 ideas 21316 bemutató 21316 review 21316 lego frédi és béni lego flintstones
2019.
05.23.

Azok a LEGO rajongók, akik szerettek volna aktívabban részt venni a KOCKAFESZT Klub (korábban a KLIKK) életében, eddig több felületen és gyakran változó módon léphettek velünk és a többi klubtaggal interakcióba. Az utóbbi nyolc évünkben két fórumunk és összesen öt különböző olyan online felületünk volt, amin regisztrálni lehetett - a blogról és a közösségi oldalakról már nem is beszélve.

cki_0135_masolata_2.JPG

Az elmúlt egy évben azon fáradoztunk, hogy végre legyen egy olyan felületünk, ami független a közösségi oldalak mindegyikétől, ugyanakkor áttekinthető formában teret ad a rajongóknak a társalgásra. Már elérhető új fórumunk, a KOCKAFESZT Fórum! Szeretettel látunk rajta Téged is. Miért éri meg regisztrálni?

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: fórum klub forum építőverseny kockafeszt kockafeszt klub
2019.
05.22.

A Bosszúállók - Végtelen háborúban Thor a Galaxis őrzőihez csatlakozik, és közülük Mordállyal és Groottal elindul egy szunnyadó csillag felé, hogy új fegyvert szerezzen.

groot_1.jpg

groot_2.jpg

Ez a csipet-csapat és a Vihartörő megszerzése az, amit a 76102 Thor fegyvert keres LEGO készlet megelevenít - sajnos, kevés leleményességgel.

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: lego bemutató marvel szuperhős thor review kedvcsináló superheroes mordály super heroes groot infinity war végtelen háború szettszerda szett szerda lego bemutató tini groot lego groot lego thor 76102
2019.
05.21.

A LEGO Ideas a kockák rajongóinak ötleteit gyűjti. Ezekre aztán szavazni is lehet és a 10000 támogatót elnyerők közük a cég szakemberei választják ki, melyek jelenhetnek meg hivatalos termékként.

ideas_20191.jpg

Ma öt projektről döntöttek, ezeket a fenti kis képeken láthatjátok. Abban biztos voltam, hogy a vegyi üzem nem kap zöld jelzést és a zongorát is elég bonyolultnak tartottam. Emlékeim szerint, dinoszaurusz csontvázas-modelles ötleteket már utasítottak el, így nagy magabiztossággal mondtam volna, hogy a gyönyörű hajó modell lesz a befutó.

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: dinoszaurusz csontváz fosszília ideas lego ideas hirhetfo hír hétfő lego dinoszaurusz
2019.
05.20.

Idén központunk városában, Nagymaroson töltjük a gyereknapot egy hangulatosnak ígérkező rendezvényen. Május 25-én a nagymarosi főtéren lévő termelői piac kész forgataggá válik. A Művelődési Ház előtt a környék táncegyüttesei mutatják be tudásukat, a vadgesztenyefák árnyékában pedig sok-sok LEGO kockával várunk.

gyereknap_blog_2.jpg

Ezúttal a gyerekek is jelentkezhetnek árusnak a bolhapiacra, megunt játékkal, könyvekkel, tárgyakkal. Az árusítás és cserebere mellett a Mosoly Család- és Gyermekjóléti Szolgálat számára játék- és könyvgyűjtés is lesz. És, hogy mivel leszünk ott mi?

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: gyereknap nagymaros kockafeszt kockafeszt klub
2019.
05.15.

2016 augusztus 17-én visszautasították életem első LEGO Ideas tervét. Újra próbálkoztam az elfogadtatásával 2017. augusztus 28-án. Akkor sem fogadták el.

st1.jpg

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: lego netflix ideas lego ideas kreatív kedd miépítettük stranger things kreativkedd miepitettuk