2018.
08.22.

A KOCKAFESZT a LEGO rajongók hétvégéje. Immár hét éve, az ország több városában is megrendeztük, néhány helyen többször is. Kiállítjuk látványos LEGO terepasztalainkat és szobrainkat, tematikus játszóházainkban sok százezer kockából lehet építeni és aktivitásokat is szervezünk, a börzében pedig beszerezhetők minifigurák, alkatrészek, készletek.

a_te_varosod.jpg

Nagykanizsa, Békásmegyer, Mosonmagyaróvár, Zalaegerszeg, Debrecen, Hajdúszoboszló, Pécs, Érd, Kecskemét,  Poroszló, Nagymaros, Kiskunfélegyháza, Nyitra, Székesfehérvár - csak néhány helyszín az elmúlt évekből. A KOCKAFESZT turnék indulása óta több tízezer LEGO rajongóval játszottunk közösen.

A KOCKAFESZT modularitása és sokféle eleme lehetőséget biztosít arra, hogy minden rendezvényhelyszínhez igazodni tudjunk. Kisebb művelődési házakat és hatalmas kulturális központokat is meg tudunk tölteni a műanyag kockákkal és a gyerekzsivajjal.

A rendezvények megszervezése a helyszín felmérésével és az időpont kiválasztásával kezdődik. Programunk nagyon kelendő, ezért érdemes mielőbb kijelölni a közös KOCKAFESZT időpontját. Ahhoz, hogy a helyszín adottságaihoz illeszkedő, tartalmas rendezvényt állíthassunk össze és árajánlatot adjunk, szükség lesz a betölteni kívánt termek, területek alaprajzára és méretére, a felhasználható stabil és egyenes asztalok méretére valamint darabszámára, paravánok és vitrinek méretére és darabszámára, játszóházban használható szőnyegek méretére és darabszámára.

Keressen minket bizalommal!

Kiss Károly

ügyvezető, rendezvényszervező

KLIKK Produkció Kft.

hello[kukac]kockafeszt.hu

+36302430104

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: kockafeszt

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr3714195693
süti beállítások módosítása