Állandó oldalak

ÜDV KÖZTÜNK!
Ne csak a rendezvényeken találkozzunk! A KOCKAFESZT LEGO rajongói blogja.
KERESÉS
ARHÍVUM
BLOGAJÁNLÓ
2018.
09.11.

Szinte minden napra jut valami újdonság, amit bemutat a LEGO cég, vagy egyéb érdekesség, amit megosztanak velünk. Hírösszefoglaló az előző hét eseményeiből.

LEGO Csoport 2018 első félévi bevételek, számok

Az év kezdés nem sikerült túl jól a cégnek, ennek az oka, a Toys R Us boltlánc bezárása az USA-ban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában. Sajnos nem tudták, hogyan pótolják a boltok által kiesett forgalmat.

revenue1.jpg

De a mostani jelentésből kiderül, hogy stabilizálta magát a cég, és kicsit növelni is tudta a számokat. 1%-al nagyobb volt a forgalom és megmaradt a profit. A január 1 és a június 30 közötti időszakban a LEGO Technic, LEGO Ninjago, LEGO Classic, és a LEGO Creator voltak a legkelendőbb témák. Bővebben a hivatalos közleményben.

Új BrickHeadz figurák

Kettő darab új BrickHeadz készlet fog megjelenni a közeljövőben. Az első a Legendás állatok és megfigyelésük - Grindelwald bűntettei kapcsán megjelenő 42631-es, mely a Gellert Grindewald és Göthe Salmander duót tartalmazza, októberben kerül a polcokra.

fantastic.jpg

A másik új BrickHeadz készlet már elvileg kapható a cikk megjelenésével egy időben. A készlet a BrickHeadz szezonális-ünnepi sorozatát erősíti.

40272_alt1.jpg

40272_alt3.jpg

A figura egy halloween boszorkány (Halloween Witch - 40272), üsttel, seprűvel, töklámpással.

40272-1.jpg

Karácsonyi készletek és díszek

Ahogy közeledik a karácsony egyre több ilyen témájú készlet és dísz fog megjelenni. A téli tűzoltóságról már olvashattatok is a napokban. Nézzük a többit!

40293.jpg

A 2018-as karácsonyi promóciós készlet valószínűleg novemberben fog megjelenni. Az idei szett a karácsonyi körhinta lesz (Christmas Carousel (40293)).

402932.jpg

A körhinta egy egyszerű mechanizmussal forgatható. A képeken látszódik, hogy a kisvonat a körhintából kivehető, és kiegészíthető két pici vagonnal.

disz1.jpg

A további karácsonyi kiegészítők a karácsonyfadíszeket erősítik. Eddig három díszről kaptunk hírt, az egyik a pingvin (853796), a második egy kis karácsonyfa (853815), a harmadik pedig egy vonat lesz amiről még nincsenek képek (853810).

disz2.jpg

LEGO Ki nevet a végén? társasjáték

Azt hiszem senkinek nem kell bemutatni gyerekkorunk egyik kedvenc társasjátékát, a Ki nevet a végént, amely most már LEGO változatban is kapható (40198).

40198_alt1.jpg

40198_alt2.jpg

A tábla egy normál építőlapnyi, nagyjából 25 x 25 cm és 16 figura jár hozzá, a dobókockát pedig egy pörgettyűvel oldották meg.

40198-1.jpg

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: karácsony harry potter dísz társasjáték ki nevet a vegen newt fantastic beasts legendás állatok brickheadz grindewald hirhetfo bevetelek

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr3714234621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása