2018.
09.13.

Sokan kérdeztétek, mi is az a KOCKAFESZT, mit lehet majd csinálni a hétvégén Nagymaroson. Ebben a bejegyzésben összefoglaljuk a rendezvény programjait.

fb_borito_nagymaros_2018_masolata_2.jpg

Terepasztal kiállítás

A nagymarosi KOCKAFESZTen felnőtt LEGO rajongók egyedi tervezésű és építésű terepasztalokkal mutatkoznak be. Megtekinthettek egy hatalmas kutatóhajót a kikötőben, egy magas hegyet LEGO Friends Heartlake City szélén, egy hullámozva tomboló tömeg által hallgatott koncertet, valamint a helyi Kiss Karcsi terepasztalait, mint az egy méternél is magasabb Harry Potter terepasztalt vagy az egyik leghíresebb Star Wars jelenetet.

 

hp_kesz_blog_3.jpg

Közös fotó LEGO szobrokkal

Kapd elő a fényképezőgépet és mosolyogj! A 16000 kockából épült Csoda Kitty szobor csak nálunk látható az egész országban. A Minecraft játszóházban egy szintén hatalmas LEGO Creeper vár egy közös fotóra.

kitty_facebook.JPG

Kipróbálható interaktív LEGO készletek

Vezess lánctalpas LEGO Technic autókat az akadálypályán! Próbáld ki LEGO CITY legújabb vonatait! Az interaktív készletek mellett a nagymarosi LEGO robot szakkörösök is várnak. Részt vehetsz LEGO robot építésen és programozáson (regisztráció ITT) vagy kipróbálhatod a nyomtató és az itt a piros, hol a piros? robotokat is.

cki_0203.JPG

A Nagy Építőszoba

A második emeleten az összenyitható teremben lesz a legnagyobb nyüzsgés! Több százezer LEGO kockával várunk itt. Ezekből bármit lehet építgetni, de egész nap lesznek építési feladványok is, sőt! Egy óriás LEGO mozaikfalon is alkothatsz. Ki tudja, ha ügyes vagy, az élmény mellett akár apró nyereményekkel is gazdagodhatsz.

mozaikfal960.JPG

Babaszoba

A kicsikre is gondolunk. Ők a nagyok által nem háborgatva, külön teremben játszhatnak a sok-sok LEGO DUPLO építőelemekkel. Az egészen kicsiknek puha óriás babakockákkal készülünk.

wp_20161009_12_16_34_rich.jpg

LEGO Minecraft építősarok

A sok ezer egyszerű LEGO építőelemből fizikai valójában alkothatod meg kedvenc Minecraft terepedet vagy szereplődet. Itt készíthetsz közös fotót a már korábban említett jókora Creeperrel.

jo_34.JPG

Bolhapiac

Ha ihletet kaptál és otthon folytatnád az építgetést, a börzében - ezzel a kiállítókat támogatva - beszerezheted legújabb LEGO alkatrészeidet, minifiguráidat, készleteidet.

Reméljük, veled is találkozunk a KOCKAFESZTen. A rendezvényről fontos információkat osztottunk meg a honlapunkon, IDE kattints!

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: lego nagymaros 2018 kockafeszt

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr4214237087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása