2018.
09.13.

A nagymarosi KOCKAFESZThez közeledve közös építőversenyt hirdettünk a város új cukrászdájával, a Sakura-val közösen. A cukrászda vezetője, Nóri nem csak a minőségi édességek, de a LEGO kockák rajongója is, így jöhet létre ez a játék, amin mi mást is kell építeni, mint egy süteményt.

Gyerekkorom óta nagy LEGO rajongó vagyok. Nincs is jobb dolog karácsony másnapján, mint egész nap pizsamában legozni. �...

Közzétette: Sakura – 2018. szeptember 3., hétfő

Az elkészült süteményeket a nagymarosi KOCKAFESZT hétvégéjén a Sakura vitrinjeiben ki is állítjuk - ha behozod őket még a rendezvény előtt. A három legügyesebb építő értékes LEGO készletekkel térhet haza, vagy külön erre a hétvégére készülő kocka-sütit kap.

sakura.jpg

Az építőverseny részleteiért kattints a Sakura facebook oldalára, ha pedig a nagymarosi KOCKAFESZTről szeretnél többet tudni, kattins IDE.

fb_borito_nagymaros_2018_masolata_2.jpg

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: lego cukrászda nyeremény nyereményjáték sütemény sakura nagymaros építőverseny kockafeszt

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr3014237061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása