2018.
09.25.

Sziasztok! Ez itt az autó sorozatom első része. Ezt a kis furgont én "parkőrnek" hívom, de éppenséggel akármilyen célnak megfelelne!

furgon_3.jpg

A furgont szerintem az eleje határozza meg, úgyhogy, ha megvan az alap és a négy kerék, ess neki az elülső részének, mert csak az építés elején tudsz jobban módosítgatni. Lökhárító, hűtőrács, lámpák és motorháztető mind kerüljön a helyére! Fontos a jó kerékválasztás, vastagabb gumi előnyösebben mutat egy teherautón.

furgon_2.jpg

Az íves elemek itt már maximum a kerekek köré szükségesek, de itt már nem kell áramvonalasságra törekedni. A vezetőfülkébe rakj műszerfalat meg sebváltót, esetleg egy bögre kávét. Az ülések lehetnek ívesek, meg világos színűek, mintha valami bőrülés-szerűség lenne. Szóval add meg a hangulatát! A plató is legyen szép sima felületű, alapból telepakolhatod szerszámmal, dobozokkal, ahogy tetszik.

furgon_1.jpg

Tippek: 

  • Az eleje a kocsinak legyen részletes, de a hátulját jobban elhanyagolhatod, az a jobb, ha az szögletes marad.
  • A platónak hagyj ki elég helyet!
  • Bátran próbálj ki többféle verziót egyes részeknél, nem baj ha elsőre nem sikerül!
  • Színben méretben csak Te szabsz határt!
Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: autó peti furgon MOC kreativkedd miepitettuk

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr7814247961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TamásD 2018.09.25. 12:04:54

Az eleje szep, de a plato iszonyat rovid es ezaltal a jarmu aranytalan, torz. Meg legalabb 2-3 studnyi plato, kidolgozott hat es rendben is lesz :)

J. McClane 2018.09.27. 04:32:56

Az elso lampa nem tul elegans. Es nem is “valid” kapcsolodas az ilyen. Hivatalos keszletben sincs ilyen amit eddig lattam.

Kiss Karcsi · http://www.klikk.info.hu/ 2018.10.03. 11:58:08

@J. McClane: A Helicarrier készletben volt ilyen kapcsolódás, már a LEGO is átvette. A szabálytalansága ellenére elég stabil, gondolom ezért.
süti beállítások módosítása