2018.
09.30.

Ha Te is építesz LEGO várost, biztosan sokszor töröd a fejedet azon, hogy hogyan teheted színesebbé a parkodat, az utcákat, vagy a vonatállomásodat. Az utcabútorok nagyon fontosak e tekintetben. Jó hírem van: a feladat nagyon egyszerű, a pad 10, a kuka 6 darabból áll. 

pad_kuka_1.jpg

Kezdjük a kukával. Igazából nem tudok túl sokat hozzáfűzni. A rácsokat rakd az 1x1-es elem oldalaira, majd rakd az egészet a 2x2-es közepére. Kész is!

pad_kuka_2.jpg

A pad egy fokkal komplikáltabb, de azért az is pofon egyszerű. A két lábával kezdjük és ráhelyezzük a hajlítós elemeket. (Ja, igen, most jut eszembe: a saját LEGO szótáramat, használom. Remélem érthető, mikor mire gondolok.)

pad_kuka_5.jpg

Ha a lábak megvannak csak összekötjük őket az 1x6-os csempékkel, amik bármilyen színűek lehetnek. És ezzel meg is volnánk! Nem bonyolult, viszont nagyon pöpec kis pad!

pad_kuka_4.jpg

E könnyen összerakható építményekkel főleg a kezdő városépítőket szerettem volna segíteni - később ennél bonyolultabb ötleteket is megosztok, hogy építményeink együtt szépüljenek. Ha kipróbáltad a tippemet, esetleg egy másik, saját megoldásod van, küldd el kérlek a hello[kukac]kockafeszt.hu e-mail címre.

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: tipp lego pad kuka MOC kreatív kedd kreativkedd

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr3314247923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása