2018.
10.09.

Sziasztok! Az autó építményeimet bemutató sorozatom harmadik részében egy régi versenyautót hoztam. Ez a legkisebb méretű az összes közül, de remekül példázza, hogy kevés alkatrészből is nagyon szépeket lehet kihozni!

old_racer_1.jpg

Milyen is lenne az élet a LEGO városban, ha nem rendeznének időnként autóversenyeket? Mivel az autó nem valami nagy, ezért egész rajtrácsot építhetsz belőle, különböző színekben.

old_racer_2.jpg

A versenyautó tulajdonképpen egy négy keréken guruló szivar. Itt is, mint a sportautónál, lekerekített alkatrészekre volt szükségem a hengeres test kialakításához. Egy ideig variálgattam őket, mire megszületett a végleges verzió és meg kell mondjam, teljesen meg vagyok elégedve vele! Szemből nézve jól látszik, hogy milyen tojás-formájú. A figura helyét kellett később hátrébb raknom és ezt által az egész hátulját újraépítenem, de nem bántam, mert sokkal jobb lett. A kerekekből szerencsémre sikerült összehoznom négy egyformát és a színükhöz igazítottam a hűtőrácsot, valamint a pilóta kesztyűjét.

old_racer_3.jpg

Tippek:

  • Nézz utána, milyenek voltak a régi versenyautók és válaszd ki azt, ami a legjobban tetszik!
  • Ne építsd túl nagyra!
  • Törekedj az egyszerűségre! Nem kell túlzásba vinni.
  • Kék, piros, fehér sárga... általában ezek a versenyautók színei. 
  • Végül: lehetőleg jól guruljon! 
Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: lego versenyautó oldtimer racecar MOC kreatív kedd miépítettük kreativkedd race car

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr6514245353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TamásD 2018.10.10. 11:33:38

Nem rossz, de... a kerekei nagyon kicsik es ettol az aranyok elmennek, az orra tul behemot. Ha megnezed, ezeknek a kocsiknak eloben sokkal magasabb, keskeny kerekei voltak. Lampa pedig nem volt rajtuk jellemzoen. Viszont jellegzetes hatranyulo kipufogo szinte mindegyiken volt, ami egy remek feature lehet legobol.
süti beállítások módosítása