Állandó oldalak

ÜDV KÖZTÜNK!
Ne csak a rendezvényeken találkozzunk! A KOCKAFESZT LEGO rajongói blogja.
KERESÉS
ARHÍVUM
BLOGAJÁNLÓ
2018.
11.02.

Először Dániában, a Skaerbaek Fan Weekend-en láttam ezt a terepasztalt, aztán a készítőjükkel személyesen is volt szerencsém megismerkedni Olmützben.

aztek_1.jpg

Az építő két fiatal fiú, a cseh Černý testvérek, akik még csak középiskolába járnak. A LEGO építményük finanszírozásához nem a szülők nyújtanak segítséget: alkatrészbolttal is megjelennek a hazai rendezvényeken, s az ebből befolyó pénzből fedezik hobbijukat.

aztek_3.jpg

A terepasztal számos tulajdonsága hozzájárul a nagyszerű összképhez. A terep és a felületek gazdagon részletezettek. A fő építmény, a piramis lenyűgöző látvány - korábban csak egy hasonlót láttam, Hermel Emil építményét. Már az sem volt piskóta, de ez teljesen levett a lábamról.

aztek_2.jpg

Rengeteg a figura és az általuk megjelenített esemény, valamint a terepasztalon elrejtett apró viccek, utalások. Egyik-másik minifiget még meg is mozgatnak, így láthatjuk őket vadászni, futni, táncolni, vagy épp bajba jutott társukat kimenteni.

Nagyon örülök, hogy kétszer is megcsodálhattam élőben ezt az alkotást. Sok jó ötletet lehetett belőle meríteni és külön tetszett, hogy egy nem túl gyakori témához nyúltak az alkotók, nagy odafigyeléssel.

Iratkozz fel YouTube csatornánkra, ahol rengeteg LEGO rajongói tartalmat találsz!

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: történelem város lego aztec maja maia azték MOC SEOC Skaerbaek Skaerbaek Fan Weekend lego azték azték város

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr7414332241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása