2018.
11.09.

Az olasz Beniamino Fermani építette ezt a méretes LEGO vidámparkot, amit még a Skaerbaek Fan Weekend-en láttam. Sajnos az építő nem beszélt jól angolul, így kevés részletet tudok az alkotásról.

vidampark_2.jpg

Annyi azonban biztos, hogy a sok apró részlet és érdekes jelenet elől elviszik a show-t a lépten-nyomon felbukkanó mozgó játékok. Bizony, a terepasztal több része is motorizált, valamint a mozgáson kívül számos fényeffekt is színesíti a vidámparkot.

vidampark_3.jpg

Amikor a kiállításon láttam a terepasztalt, hasonló zene szólt a vidámparkban (merthogy az építő erre is gondolt), mint amilyet én a kreációt bemutató videóban használtam.

A Skaerbaek-ban látott építmény elkészítése 18 hónapot vett igénybe, amit teljesen meg tudok érteni. Azt kell mondjam, ez az egyik legjobb LEGO vidámpark, amivel eddig találkoztam. Korábban láthattunk hasonló építményt Bécsben és a billundi LEGO House-ban is.

Legyél YouTube csatornánk feliratkozója és ne maradj le a terepasztal bemutatókról, készlet értékesekről és egyéb érdekes LEGO rajongói tartalomról.

A vidámpark téma eddig is népszerű volt a LEGO rajongók körében, azonban a Creator Expert vonalban megjelenő játékok óta (különösképp a hullámvasút megjelenésével) még nagyobb népszerűségre tett szert ez. Csapatunkban Peti tervez egy vidámparkot és én is nagyon örülnék, ha egy napon egy vidámpark is színesíthetné a városomat.

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: játék lego vidámpark ride lego theme park amusement park MOC theme park SEOC Skaerbaek Skaerbaek Fan Weekend lego vidámpark

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr2614332401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása