2018.
11.16.

A cseh Tomáš Kašpařík már régóta építgeti LEGO vidámparkját és vidámparki hintáit. Először a prágai Kids Fest-en találkoztam vele, ahol a valóban óriási LEGO óriáskerékkel volt ott. Ha jól emlékszem, több, mint 3,5 méteres magasságával ez a legnagyobb LEGO óriáskerék a világon.

hullamvasut.jpg| Kattintásra megnő! |

Tomáš más hintákat is épített, idővel egy közepes vidámparkja lett, ám az elkészült több óriáskerék mellett hullámvasútjaival robbant be újra a LEGO rajongók köztudatába. Ezeket egy különleges építési technikával építi meg: hővel meghajlítja a LEGO vonatsíneket, hogy egy kellően széles kocsinak stabil és nagy pályát építhessen.

Iratkozz fel YouTube csatornánkra, tele van LEGO rajongóknak szánt jóságokkal.

A látványt nehéz szövegben és képpel visszaadni, ezért mindenképpen nézzétek meg az alkotásról készített videómat, amin működés közben látható a hullámvasút. (A videó nem Dániában, hanem Olmützben készült.)

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: lego vidámpark hullámvasút rollercoaster Tomáš Kašpařík Skaerbaek Skaerbaek Fan Weekend lego vidámpark lego hullámvasút lego rollercoaster

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr8614332455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása