2018.
11.18.

Két hete mutattam meg, hogyan tudtok gyorsan és egyszerűen kisebb fákat építeni, hogy városotokat tarkítsátok. Most is hasonlót építünk csak egy számmal nagyobban. Íme a szükséges alkatrészek:

nagyfa_5.jpg

Akkor vágjunk bele! Fekete laposra helyezz öt hengert! A négyágú lapos hengerre rakj négy nagy lombot, majd a tetejére még két lapos hengert!

nagyfa_4.jpg

Jöhet négy nagy lombelem, majd ismét a négyágú lapos, négy lombbal és két lapos hengerrel, de ezúttal fűzz át rajta egy rudat.

nagyfa_3.jpg

Jöhet újabb négy lomb, majd fogj egy lapos hengert, rakj rá négy lombot, rakj a tetejére egy 2x2-es lapost! Arra rakj két lombelemet és két 1x1-es lapost! Tudod még követni? Igen? Újabb lapos henger, újabb négy lomb és egy zöld 2x2-es "középen-egy-pöttyös".

nagyfa_2.jpg

Végül a tetejére egy nagy- és egy kis lombelem és kész! Hú, ez azért már leírva sem egyszerű. Azért remélem, hogy tetszett, sok sikert az építéshez.

nagyfa_1.jpg

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: tipp fa lego tree kreatív kedd kreativkedd lego tree lego fa

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr5514286973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.11.18. 09:42:33

Kincskeresőknek ideális a fába rejtett fénykard.
süti beállítások módosítása