2019.
03.27.

Az angol Fairy Bricks jótékonysági LEGO klub pályázatán a KOCKAFESZT klub két magyarországi kórház számára nyert támogatást. A LEGO készleteket csapatunk további új termékekkel és egy azok tárolására alkalmas játszóház polccal egészítette ki.Elsőként a balassagyarmati dr. Kenessey Albert kórházat látogattuk meg. Az adományt LEGO Star Wars terepasztal profink, László Péter és RLUG nagykövetünk, Kiss Karcsi adta át a gyermekosztály vezető főorvosának, dr. Bauer Viktornak.

ad2.jpg

A termékek felhasználása sokrétű. 40 LEGO szettet a rövidebb-hosszabb ideig benn fekvő gyerekek kaphatnak meg, a készlet erejéig. A játszóházba szánt termékekből egy állandó DUPLO kockacsomag lesz, valamint a benn gyógyulók társasjátékkal és összerakható nagyobb készletekkel is szórakozhatnak majd.

Csapattagunk, Péter Balassagyarmaton nőtt fel, ezért különösen nagy élmény volt számára, hogy a városban adományozhatott kedvenc játékából. Péter saját gyűjteményéből is több bontatlan LEGO készlettel gyarapította a jótékonysági csomagot. Karcsi a szervezésen túl saját készletekkel és egy nagyméretű tárolópolccal egészítette ki a Fairy Bricks csomagját, melyet még februárban nyertünk meg.

fairy.PNG

Dr. Bauer Viktor főorvos úr elmondta, a LEGO termékek az ő szemükben is magas színvonalat képviselnek, ezért örülnek, hogy a náluk megforduló gyerekek minőségi termékekkel játszhatnak majd. Meglátása szerint ennek a kórház régiójában különösen nagy jelentősége van.Áprilisban újabb kórház kap csomagot, akkor a váci Jávorszky Ödön Kórház gyermekosztályát szereljük fel műanyag kockákkal.

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: klub jótékonyság adomány balassagyarmat hirhetfo fairy bricks kockafeszt klub kenessey

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr2014720221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása