2019.
05.15.

A Netflix egyik legsikeresebb sorozata, a Stranger Things üde zsenialitásával repített minket a nosztalgiába. A popkult-horror sztori főbb karakterei és a cselekmény központi helyszíne most LEGO készletként is debütál.

stranger_things_12.jpg

A 75810 Stranger Things a Byers család házának modellje. Sőt, a ház Tótágas verzióját is megépíthetjük. A szett leglátványosabb különlegessége az építési technika, amivel a mi világunk és a lenti világ egymás felé fordítva egyben marad.

stranger_things_1.jpg

A LEGO kockák erősen kapcsolódnak egymáshoz és a két oldalt lévő fák is jó állványnak bizonyulnak, ugyanis a szerkezet mindkét irányban stabilan megáll.

stranger_things_11.jpg

A 2287 LEGO építőelem között több különlegeset is találunk. Például, a sötétkék LEGO falomb elemek e termékben bukkannak fel először, több más egyéb, hasznos alkatrész mellett.

A nyolc minifigura mindegyike egyedi. A sorozatban lévőre hajazó mintázott figura részek mellett még egy-egy új testrész formát is kiszúrhatunk.

stranger_things_3.jpg

Hopper, Joyce Byers, Tizi (Eleven), Mike, Lucas, Dustin, Will és egy király Demogorgon is a készlet része. Mind kiváló darab.

stranger_things_10.jpg

Négy karakter számára egy bemutató állványt is összerakhatunk. Ezt érdemes meghosszabbítani, hogy valóban elférjen rá az összes szereplő.

stranger_things_4.jpg

Ám a legjobb mégis az, ha elhelyezzük a Byers-házban mindannyiukat. A babaházszerűen nyitott épületek és a kidolgozott belső tér ezt lehetővé is teszi.

stranger_things_8.jpg

stranger_things_9.jpg

Némi játékra is lehetőségünk van, a Joyce által felszerelt égősor ugyanis itt is "felvillan" egy világító LEGO elemet benyomva. A képek alapján nem rajzolnak ki egy értelmes szót a falra vetített fénypontok. Vagy mégis?

stranger_things_6.jpg

A 32 centi magas, 44 centi széles és 21 centi mély modell ára 200 euró, ami a tapasztalatok szerint körülbelül 60-70 ezer forintos hazai árat jelent.

stranger_things_7.jpg

Ez az egyik kedvenc sorozatom. Az első évad az első olyan tartalmak között szerepel a Netflix-en, amik magyar szinkronnal is elérhetők. A harmadik évad július negyedikén érkezik, így a szett időzítése (június 1-től kapható) tökéletesnek mondható.

stranger_things_14.jpg

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: lego netflix upside down byers tótágas stranger things hirhetfo 75810 hír hétfő

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr2814827434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crusaderman 2019.05.16. 20:34:04

Nekem egy ,,UCS" City készletnek néz ki, némi extrával....Jól ki van dolgozva ugyan,de ettől még drága és rétegtéma.. Kíváncsi leszek, hogyan fog teljesíteni eladások terén..
süti beállítások módosítása