2019.
05.20.

Idén központunk városában, Nagymaroson töltjük a gyereknapot egy hangulatosnak ígérkező rendezvényen. Május 25-én a nagymarosi főtéren lévő termelői piac kész forgataggá válik. A Művelődési Ház előtt a környék táncegyüttesei mutatják be tudásukat, a vadgesztenyefák árnyékában pedig sok-sok LEGO kockával várunk.

gyereknap_blog_2.jpg

Ezúttal a gyerekek is jelentkezhetnek árusnak a bolhapiacra, megunt játékkal, könyvekkel, tárgyakkal. Az árusítás és cserebere mellett a Mosoly Család- és Gyermekjóléti Szolgálat számára játék- és könyvgyűjtés is lesz. És, hogy mivel leszünk ott mi?

invaders_from_duplon_1.jpg

Például egy mini LEGO kiállítással, amin megnézhetitek a LEGO Kalandban látott óriási DUPLO szörnyet, az X-Akták ügynökeit és más kisebb építményt. A játszós részen kockákkal bőségesen megszórt asztaloknál fogunk közösen építeni. Ha pedig nagyon kedvet kaptál az építéshez, beszerezheted majd legújabb LEGO készletedet, minifigurádat.

10712_alt1.jpg

Az esemény facebook oldalán nyereményjátékot is indítottunk ezért a szép, színes LEGO Classic készletért. Köszönjük a megosztást, részvétel visszajelzést is.

� Nyerd meg ezt a színes LEGO készletet! ⌨� Hozzászólásban mutass egy fotót a legutóbbi LEGO építményedről - legyen...

Közzétette: KockaFeszt – 2019. május 20., hétfő 

Reméljük, veled is találkozunk 25-én. Még jobban reméljük, hogy nem fogunk elázni, de legalább olyan szép időnk lesz, mint a húsvéti nagymarosi programunkon volt.

gyereknap_blog_1.jpg

A rendezvény szervezője Német Imre önkormányzati képviselő és a KOCKAFESZT Klub - KLIKK Produkció Kft képviseletében Kiss Károly. A programváltozás jogát fenntartjuk. A nyereményjátékon meghirdetett LEGO készlet kizárólag a rendezvényen vehető át és más termékre, készpénzre nem váltható. Ha a rendezvény elmarad, a LEGO termék átvételi módjáról értesítjük a nyertest.

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: gyereknap nagymaros kockafeszt kockafeszt klub

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr1614835878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása