2019.
05.21.

A LEGO Ideas a kockák rajongóinak ötleteit gyűjti. Ezekre aztán szavazni is lehet és a 10000 támogatót elnyerők közük a cég szakemberei választják ki, melyek jelenhetnek meg hivatalos termékként.

ideas_20191.jpg

Ma öt projektről döntöttek, ezeket a fenti kis képeken láthatjátok. Abban biztos voltam, hogy a vegyi üzem nem kap zöld jelzést és a zongorát is elég bonyolultnak tartottam. Emlékeim szerint, dinoszaurusz csontvázas-modelles ötleteket már utasítottak el, így nagy magabiztossággal mondtam volna, hogy a gyönyörű hajó modell lesz a befutó.

dinoideas1.png

Vagy, még inkább a Rollercoaster Tycoon-ra emlékeztető büféstandok, amik egyébként is jól illeszkedtek volna a tavaly és idén a LEGO termékkínálatában több szettel szereplő vidámparkos témához és LEGO CITY egyébként is gyorskajás arculatához. (Ennek ellenpontjaként én is terveztem egy LEGO Ideas ötletet, amit ITT nézhettek meg)

Na, a fenti gondolataim után, mondhatni, meglepett a tény, hogy a dinoszaurusz fosszíliákat láthatjuk majd a boltok polcain. Ugyanakkor, logikus döntés, hiszen a LEGO pont idén terjesztette ki a Jurassic World licencét, arról már nem is beszélve, hogy hamarosan egy exkluzív Jurassic Park készlet is megjelenik - ha hihetünk a pletykáknak.

dinoideasfan.jpg| Jonathan Brunn, a dínócsontvázak megálmodója. |

További hír, hogy a működő zongora ötletéről még nem döntöttek - némi időt kértek még. Gondolom, tetszik az építmény a LEGO tervezőknek, de nagy kihívás a LEGO készletektől elvárt minőségben és atombiztos működéssel megtervezni.

Mit gondoltok a döntésről? Várjátok a megjelenő készletet? Mondjátok el a KOCKAFESZT Klub fórumán!

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: dinoszaurusz csontváz fosszília ideas lego ideas hirhetfo hír hétfő lego dinoszaurusz

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr8714842522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása