2018.
09.17.

Hurrá! A hétvégén Nagymarosra érkezik LEGO rajongói hétvégénk, a KOCKAFESZT. Az iskola főépületének osztálytermei szinte teljes egészében megtelnek LEGO kockákkal, építményekkel. Hogy mi minden lesz ott, arról ITT írtunk bővebben.

fb_borito_nagymaros_2018_masolata_2.jpg

LEGO fan klubunk az iskola termeinek használatáért cserébe számos módon támogatja a nagymarosi iskolásokat. Az iskola 30.000 Ft értékben kap LEGO termékeket, a gyerekek tanulmányi versenyeken való jutalmazásához. Támogatjuk a LEGO robot csapatot. És ez nem minden.

mozaikfal960.JPG

Az iskola tanulói között osztályonként 5 darab, így legfeljebb 80 darab belépőt is kiosztunk. Hátrányos helyzetű, tartós betegséggel vagy fogyatékkal élő valamint pszichológiai, családi vagy tanulási problémákkal küzdő gyermekek a kedvezményezettek. A rendezvényre így meghívott iskolásokat az osztályfőnökök választják ki. A gyerkőcöket szombaton, 9 órától várjuk, külön körbevezetéssel.

fb_hirdetos_posztok_meg_05_nagymaros_2018_masolata.jpg

Találkozzunk hétvégén! A rendezvény részleteiről ITT olvashatsz. Ha tudod, vedd meg a jegyedet elővételben, ezzel csökkentve a helyszíni sorban állást.

Nagyon fontos! A rendezvényre NE hozzatok semmilyen saját LEGO építményt. A kijáratnál csak a börzében vásárolt termékeket lehet kivinni.

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: lego jegy nagymaros kockafeszt hirhetfo

A bejegyzés trackback címe:

https://kockafeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr114244281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.09.17. 06:13:54

Kevés spam blog volt a blog.hu címlapon...
süti beállítások módosítása